All Shook Up Anmeldelser


Stående applaus den 4/6 2017

Pressen

9-6-2017 TV MidtVest Mokka - Frisk Fredag

TV MidtVest Frisk Fredag

Tv folkenen var hos os i ca. 4-5 timer, og ud kom en fin 30 minutters udsendelse.

6-6-2017 Midtjyllands Avis

Tekst af KIM SIMMELSGAARD blandt andet: 
Man tager nogle klassiske Elvis Presley-hits, nyfortolker - også i flerstemmige korarrangementer - med charme og glimt i øjnene. Man tilsætter entusiasme, et glødende ensemble med stemmer langt ud over, hvad man kan forvente af amatørskuespillere. Dertil sættes en stor portion humor, professionelle, humoristiske og elegante overgange fra tekst til flere sange, smittende spilleglæde, en flot koreografi foran en enkel men smart scene-opsætning med forskellige udtryk. Det hele hælder man i en blender, ryster den i takt til musikken, og man har en ny udgave af brændende kærlighed serveret som en berusende drink - Burning Love.    ..... De, der blev væk, snød sig selv for at opleve et af de absolut bedste og bedst spillede friluftsspil i Thorning. (Det kræver abonnement at kunne læse artiklen)

3-6 2017 Midtjyllands Avis Galleri online - fotos af Jacob Stigsen Andersen

10-6-2017 Administrator af Facebooksiden Michael Houbøl "Elvis´s danske venner" gav 5 stjerner
Så flot, så flot, dejlig oplevelse, har set over 100 koncerter og show, i relation til Elvis's musik. Dette show her vil jeg sent glemme. Tak for en dejlig aften, selv i regnvejr blev det tacklet perfekt. Skulle andre have lyst til mere Elvis, er min Facebook gruppe åben. Elvis's danske venner.

2-6-2017 www.facebook.com/silkeborg (Visit Silkeborg), der så forpremieren.
Masser af show, energi og Rock'n'Roll til for-premiere på All Shook Up i aften. Elvis musik, Footloose tema og den eviggyldige historie om forbudt kærlighed er et besøg værd for alle der besøger Silkeborg de næste 10 dage.
Køb billet på www.Thorning.com

 

Anmeldelser fra Facebooksiden

25-6-2017 Opslag fra besøgende
Nu har jeg lige en klage..... Har været ude og se jeres engagerende, dragende, godt spillede, fantastisk opførte, smukt sungne musikalske, siddet på en plastik stol i varmt friluftstøj og mærket den fantastiske stemning...... Fredag aften kl 20 og lokket afsted igen lørdag kl 14. Nu blev jeg så inviteret i musikhuset forrige fredag og se saturday night fever og det var jo godt, velspillet og fancy kulisser og sikkert et kæmpe budget. Men det var nu en liiidt tam forestilling sammenlignet med All shok up....... Så hvad gør jeg nu???? 
Har hørt i bliver dygtigere og dygtigere hvert år, så nok bare nødt til at komme igen næste år. I fortjener Alt den ros i får

12-6-2017 5 stjerner
Tak for en engageret og underholdende forestilling. Glad for at jeg hoppede med i sidste øjeblik

11-6-2017 Opslag fra besøgende
WOW .....sikke et show, hvor var i hver og en mageløse stor stor tak for en super oplevelse. Hvor er I fantastiske hver og en - med link til en anden video.

11-6-2017 5 stjerner
Fantastisk dygtige skuespillere. Masser af hygge og gode historier. Tak for gode timer.

10-6-2017
Har lige set Alle shook Up. På godt dansk- for fanden de sang så godt og smukt så det var ubeskriveligt. Hatten af i dyb respekt for holdet. 

10-6-2017 5 stjerner
Fantastisk setup, selv i sommerbyge gennemførte de fredagens forestilling uden nogen som helst påvirkning. Fuld power og fantastiske stemmer og masser af grin. Vi ses næste år!

10-6-2017 5 stjerner
En helt igennem super hyggelig og totalt underholdende aften på trods af silende regn var skuespillerne og de andre involverede klar på at give os gæster en på opleveren.

10-6-2017 5 stjerner
Mange tak for en skøn dag i skønne omgivelser  Sangene blev udført med så meget charme og udstråling at man lod sig forfører! Har set og medvirket og arbejde med mange friluftsspil gennem tiden, men det her er bestemt et af de bedre! Tak Thorning.

10-6-2017 5 stjerner
Fremragende forestilling med entusiastiske og meget musikalske skuespillere med dejlig sangstemmer. Kan varmt anbefales.

10-6-2017 5 stjerner
Fantastisk flot stykke, både sjovt og romantisk. 
Skønne sange og fantastisk gode stemmer.

9-6-2017 4 stjerner
Super hyggelig aften i selskab med de mange dygtige skuespillere og sangere, og det på trods af at vejret var en smule vådt(læs meget).
Aftenens bedste sang var nok borgmesterens, virkelig godt udført, må dog indrømme at den bedste sang stemme tilhørte Lorraine ( Stine Skellgaard Lyngesen) hun kunne nemt have båret en større rolle, men er ikke i tvivl om at vi kommer til at både se og hører mere til hende i fremtiden. Helt klart en oplevelse som kan anbefales.

9-6-2017 5 stjerner
Fantastisk flot stykke.

9-6-2017 5 stjerner
Fantastisk ganske enkelt. Tag derud i morgen lørdag eller søndag kl 14.

9-6-2017 5 stjerner
Snyd ikke jer selv for ALL SHOOK UP - det er sådan en flot og velspillet forestilling.

9-6-2017
Tak for en skøn aften. Al regn og rusk til trods. I spiller måsen ud af bukserne og synger sokkerne af alt og alle. Sønnike Martin Brincker.......mor er utroligt stolt. Fri, fræk, genert og frejdig er du på den scene. Tydelig og ren i både sang og tale

9-6-2017
En fantastisk aften, selvom det var vådt.

8-6-2017
Tak for en virkelig fantastisk forestilling. Trods regn, blæst og kulde leverede I på alle fronter. Sikke talenter!! Det var en oplevelse, vi sent glemmer. Vi kan varmt anbefale forestillingen.

8-6-2017 5 stjerner
Snyd ikke jer selv for ALL SHOOK UP - det er sådan en flot og velspillet Forestilling.

8-6-2017 5 stjerner
Selv om vejret ikke var særlig godt, så strålede de på scenen. Fik mega god underholdning og rørt mine latter muskler.

8-6-2017 5 stjerner
Alt for FEDT !!!

6-6-2017 5 stjerner
Det tager ca. to timer at køre fra Ribe til Thorning, men ALL SHOOK UP var hele køreturen værd! Fremragende præstationer på scenen, flot koreografi og scenografi, dygtige musikere og en forestilling fyldt med humor og god musik. Tak til alle de mange involverede i projektet for at give os denne oplevelse. Hvad betyder en smule regn i den sammenhæng.

6-6-2017 - 5 stjerner
Ambitiøst og hyggeligt. Rigtig god underholdning for hele familien! Man får meget for pengene! Sejt at Thorning kan stable sådan nogle flotte forestillinger på benene!

6-6-2017 - 5 stjerner
Virkelig seværdigt - Dygtigt gjort af et amatør spil.

6-6-2017 - 5 stjerner
Festlig forestilling med glade unge mennesker der virkelig kan synge og optræde. Glæder mig til næste år. 

6-6-2017- 5 stjerner
Det er ikke så ringe endda trods vejret så gav i den gas hele vejen, dejlig musik. Har hørt og set den 3 gange nu.

5-6-2017 - 5 stjerner
Utrolig opsætning, stærke vokaler og super godt skuespil og koreografi. Fed energi udover scenen og masser af fed rock og humor. Jeg glæder mig allerede til at se det anden gang på lørdag. Stor ros til hele friluftsspillet som på alle niveauer, er i top form. I kan rolig være stolte af jer selv.

5-6-2017 5 stjerner
Beliggenheden er fuldstændig fantastisk .....totalt omkranset af grønne træer .....og dette års All Shook Up ......et sandt festfyrværkeri af glade dygtige skuespillere .....flotte kjoler og glad musik. Så glad at man var nødt til både at klappe ...synge og stoledanse med hele vejen. TAK for en god eftermiddag.

5-6-2017 5 stjerner
Hold da op en god oplevelse. Helt sikkert værd at køre efter. Stor ros til hele holdet.

5-6-2017 5 stjerner
Best ever played

5-6-2017 5 stjerner
Det er 6 år i et træk, hvor kvaliteten af underholdningen ikke har slået fejl......

5-6-2017 5 stjerner
Super fedt stykke hvor jeg ikke kunne sidde stille hele forestillingen � bestemt værd at tage ned at se!

5-6-2017
Fantastisk godt stykke.


Diverse opslag på andre Facebooksider

16-6-2017
En imponerende musical. Det var svært at sidde stille og jeg følte mig helt "høj" bagefter. Flot!!

13-6-2017
I var fantastiske, selv i øsende regnvejr gav i alt hvad i kunne,så vi andre kunne få en dejlig oplevelse.Glæder os til næste år.

13-6-2017
Skønt at se noget af det igen. Kunne I ikke lægge et klip op med nonnerne? Det var så sjovt.

11-6-2017
Helt, helt fantastisk skuespil og så smuk sang her i Thorning. Det er for fedt.

11-6-2017
Skoenne billeder fra en flot forestilling. Den forestilling kan I godt vaere stolte af. Wow siger jeg bare - wow!

11-6-2017
Blev lovet smil, tåre og et godt grin,der var ikke plads til smil, grinte hele tiden så tårene trillede.

11-6-2017
WOW .....sikke et show, hvor var i hver og en mageløse. Stor stor tak for en super oplevelse. Hvor er i fantastiske hver og en.

10-6-2017
Supergodt friluftsspil - I er vildt gode alle sammen med video.

10-6-2017
Elvis var der godt nok ikke selv, men jeg er overbevist om, at han ville have nydt lørdag eftermiddag i selskab med de herlige skuespillere i Thornings opsætning af All Shook Up. Du kan lige nå at se den søndag kl 14.00.

10-6-2017
For den da- hvor var det godt, De spiller All shook Up igen søndag klokken 14 Thorning friluftsspil. Er sikker på Elvis så med og var skide stolt.

10-6-2017
Vi så All Shook up med Thorning friluftspil. Det var en forrygende forestilling, som jeg varmt vil anbefale. Skynd jer, for der er kun 1 forestilling tilbage, og det er i morgen kl. 14.

9-6-2017
Så forestillingen med mine 2 teenagere her i aften. Super flot, underholdende, og meget højt niveau - hvor er I bare dygtige allesammen !

9-6-2017
Helt vildt fedt og underholdende til ug. Sikke vokaler og sikke talenter i alle har.
Så er der pause.. hold op hvor er i alle sammen fantastisk dygtige. Jeg er blæst bagover af glæde inden i af at opleve og nyde jer. 

9-6-2017
Super godt Yeehaa.

7-6-2017
Det var en fantastisk forestilling. I var bare gode I kom stærkt tilbage efter tekniske udfordringer. Godt gået vi ses igen til næste år.
I var for seje igår. godt kæmpet.
Sejt at I gennemførte på trods af regnen og forestillingen kan I være rigtig stolte af.
Helt enig. I var fantastiske. Det var en «strålende» flot forestilling.
Skøn oplevelse og flot at i gennemførte trods silende udfordringer.
 Fantastisk Forestilling godt gået.

7-6-2017
Det står ned i stænger, men det ligger man knapt nok mærke til med den energi skuespillerne har! Fantastisk forestilling!

4-6-2017
Kultur oplevelser kommer ikke af sig selv og man er ikke tvivl om at det har krævet en stor indsats for at opnå resultatet som vi overværede i Thorning i eftermiddag. Hold da op hvor strålede det bare ud fra scenen af lysten til at underholde os på et temmelig højt niveau. Man behøver ikke være Elvis fans for at nyde forestillingen og flere af numrene var arrangeret flot og efter min smag, ikke mindst Love me tender som havde fået en hel ny drejning musikalsk. 
Gruppen af unge vi havde med, kan være svære at læse, men der var ingen negative ytringer på vej hjem og det må betragtes som positivt. Vi har set forestillingen for et par år siden ved Vilhelmsborg og jeg synes at kunne kende en stemme, nemlig faderen til den motorcykel glade kvinde. Det skal da lige med at i den opsætning gjorde han det også ret godt. (red: Det var ikke samme skuespiller). Thorning scenen og omgivelserne har noget særligt at byde på, dog savende vi kirkeklokkerne som andre år blandede sig i forestillingen, men det må tilskrives småtings afdelingen.Stor applaus til alle på og bag scenen, musikken og endnu en gang tak for en dejlig lyd.

3-6-2017
ALL SHOOK UP!!!
Kan kun sige at I burde give jer selv den oplevelse og tage ud og se det...
Flot stykke og nogle rigtig gode skuespillere med fantastiske stemmer...

3-6-2017
Blown away. Wow - kun nået til pausen og jeg kan allerede nu kun anbefale at bruge et par timer på at se All shook up i thorning. Helt fantastisk. Og sikke nogle vokaler.

3-6-2017
Mange tak for en fantastisk forestilling. I er så dygtige. Kan kun anbefale alle at tage ud os se jer. Skøn musik og sjov stykke.

2-6-2017 forpremiere
All Shook Up i Thorning. Jeg skreg af grin. Jeg græd af bevægelse. Jeg hujede, jeg klappede, jeg piftede. Hold nu op for en fest. Det er den hidtil bedste forestilling jeg har oplevet i Thorning ... og jeg er ikke engang med i den. Tag dog ind og se den, for pokker!

Anmeldelser fra Google My Business

10-6-2017 5 stjerner
Selv i tørvejr giver de den gas.

10-6-2017 5 stjerner
Fantastisk flot show.