Kreativ Ledelse til All Shook Up 

Tryk på navnene og du finder flere oplysninger om hver person

Instruktør Mathilde Østergaard

 

Mathilde er udannet i Dramaturgi og Oplevelsesøkonomi fra Aarhus Universitet.

Mathilde har et hjerte der brænder for musicals. Hun startede musical-rejsen, som en del af ensemblet i MCH Herning Kongrescenters udgave af Jesus Christ Superstar.

Senere blev hun bidt af en gal instruktør, og har fulgt Kim Harris bl.a. som instruktørassistent på Cats og Fame i MCH.

Dette er første gang, at Mathilde selv indtager instruktørrollen, og hun glæder sig. Hun overtager instruktørrollen fra Kim Brandt, der har været instruktør i Thorning i 10 år.

Se Mathilde i TV Midtvest Mokka fra deres besøg til audition i Kjellerup søndag den 20. november 2016.

 

Instruktørassistent Katrine Dahl Pedersen

Omtale er på vej

 

 

 

Kapelmester Flemming H. Berg

Flemming_Berg

Kapelmester Flemming Berg kommer oprindelig fra Herning, og mødte Hanna og Aage Christiansen første gang, da han gik på HF. På et tidligt tidspunkt i sin musikalske karriere spillede han sammen med Hanna i musicalen ’My fair lady’ i Herning, og mødet med Aage og Hanna skubbede til hans karrierevalg.

Flemming Berg underviser i musik på Den Kreative Skole i Silkeborg og arbejder desuden som komponist. 
Flemming H. Berg, Silkeborg har været kapelmester i Thorning siden 2008.

Flemming har lavet en del musik - hør det her på https://soundcloud.com/flemmingbergmusic . F.eks. har han i 2016 lavet en del af musikken til filmen Hundeliv.

 

Korledere Hanna og Aage Christiansen, Ikast

Foto fra dentotaledekadence.dk

Hanna og Aage Christensens begyndte som korledere i Thorning med Vinden i Piletræerne i 2015. De havde gennem årene hørt meget positivt om Friluftsspillet, og havde ofte tænkt på at det kunne være sjovt at deltage, da de synes, at det er spændende at arbejde med mennesker på den måde. De var derfor hurtige til at sige ja til opgaven, da de blev spurgt.

De er pensionerede gymnasielærere, og har begge undervist i 40 år på Ikast-Brande Gymnasium. Her de har sat 45 forestillinger, mest musicals, op. Med skolens kor har de lavet mange koncerter i Ikast og omegn. Hanna og Aage har stået for den musikalske ledelse af Herning Kongrescenters musicalopsætninger i 11 år, og lidt på skift har de været dirigenter for Hedekoret i Herning i 24 år, dog ikke mere nu.

De har ledet koret Den Totale Decadence gennem mange år, og gør det stadigvæk. Det er et 80 mands stort blandet kor. Men dem har de lavet et hav af koncerter, nogle regulære forestillinger og kabareter.

Hver år har de siden 1995 været med til at arrangere den velkendte årlige talentkonkurrence "Unge Sangere"  ved påsketid i Ikast.

Aage har siddet i brugergruppen for kulturhuset "Bakkehuset", og i mange år har de begge siddet i arbejdsgruppen i KMF 336 ( Klassisk Musik Festival i 14 dage, dvs. 336 timer), der løber af stabelen fra 30 oktober - 13. november 2016, og afslutter med en koncert i MCH Herning Kongrescenter søndag den 13. november 2016 kl. 15.00 - En grandios finale på KMF 336 – to ugers Klassisk Musik Festival i Herning og Ikast-Brande kommuner.

Læs Friluftsspillets presseartikel af 29. oktober 2014.

 

Scenograf Sarah Sandgaard

Omtale er på vej