Grease Spiller fra den 2. juni 2018 - 10. juni 2018

Grease er en musical af Jim Jacobs og Warren Casey. Den blev opført første gang i 1972 og blev verdenskendt i forbindelse med filmatiseringen af samme navn i 1978.

Alle husker kærlighedshistorien mellem Sandy og Danny, som på verdensplan startede disco-feberen, som huserede op gennem 1980´erne med numre som "Grease", "Summer Nights", "You´re The One That I Want" og "Sha-na-na".

GREASE IS THE WORD...

Året er 1958, og drengebanden T-Birds og pigekliken Pink Ladies er netop vendt hjem til Rydell High School efter sommerferien. Det er deres sidste år, og de er parate til et nyt år med fest og farver. En ny pige, Sandy Dumbrowski, starter på skolen og kommer via sin nye nabo, Frenchy, i selskab med Pink Ladies.

Det viser sig, at lederen af T-Birds, Danny Zuko, og Sandy har forelsket sig i hinanden i løbet af sommeren. Ingen af dem ved, at de pludselig går på samme skole og Sandy har aldrig haft mistanke om at hendes søde og rolige sommerromance i virkeligheden var en "greaser". Danny har overfor Sandy udgivet sig for en helt anden person, end han er kendt for blandt gutterne. Sandy bliver ikke mødt med megen forståelse af Pink Ladys leder Rizzo, men ikke desto mindre finder Sandy venner og trøst iblandt pigerne.

I sidste ende må de begge indse at skal de kunne finde sammen, så de begge være villige til at ændre sig. Alt sammen sker i et virvar af cheerleaders, gamle biler, skolefester og god gammeldags Rock´n Roll.

Nummereret siddeplads.

GREASE, the Musical.

Varighed: 2,5 inklusiv pause