Grease · Anmeldelser

Pressen

2018-06-01 Lynet slog ned i Thorning - Midtjyllands Avis med 4 fotos

Mange har købt billet i forsalg

Kim Simmelsgaard skrev: "Grease blev leveret for fuld musik på alle parmetre for øjnene af 450 indbudte og begejstrede gæster. Forventningerne var høje inden aftenens forpremiere på Grease i Thorning Friluftsspil, men allerede ved det første nummer - Grease - gav det et brødrene Gibb i både hukommelse og ben i den smukke kulisse. Så godt, så genkendeligt og med så flotte stemmer, at det gav løfter om mere. Løfter, der til fulde blev indfriet af det veloplagte ensemble, der - trods amatørstatus - sang så selv de summende myg synes at sidde stille og nyde. Bare nyde. Korsang, duetter eller solonumre. Sjælere, rocknumre. Alle evergreens der i aftes havde den smukkeste grønne farve, så jeg er sikker på at de oprindelige hovedrolleindehavere, John Travolta og Olivia-Newton John ville have nikket både gen- og godkendende til både sange og fremførelse."
 

2018-06-01 Festaften med Grease - Midtjyllands Avis med 40 fotos
Rasmus Viuff skrev: "Det var en festaften i aftes. Kulturministeren kikkede forbi i Thorning og så friluftsspillet og var begejstret. Det var resten af publikum også."

2018-06-01 Minister skabte glæde i Thorning - Midtjyllands Avis 
Kim Simmelsgaard skrev: "Det lokale erhvervsliv fik vist og fortalt Mette Bock (LA), hvad man kan og vil i byen. 
Det er ikke et spørgsmål om, hvad jeg kan gøre for Thorning, men hvad Thorning kan gøre for mig. Citat Kulturminister Mette Bock (LA) efter deltagelse i et erhvervsmøde i forsamlingshuset i Thorning, hvor der var 70 fremmødte.
- Kulturlivet og erhvervsliv hænger sammen, for det er lettere at få arbejdskraft ud til byer, hvor der er et godt foreningliv, en god skole og et godt kulturliv. Så de to ting understøtter hinanden, sagde Mette Bock.
- Aktiviteter og kultur er medvirkende til at tegne lokalsamfundene. Thorning har så meget at tilbyde, tilføjede hun."

2018-05-31 TV Midtvest - nyhederne kl. 19.30 om Erhvervsarrangement og Grease.

2018-05-31 Tid til Grease - Midtjyllands Avis 

2018-05-31 Grease kager - Midtjyllands Avis

2018-05-31 Klar til Greasefest - Midtjyllands Avis med 4 fotos
Rasmus Viuff skrev: "Alt så klappet, klart og helt parat ud, da Avisen forleden bevægede sig ind på Rydell High, der har slået sommerlejr på friluftsscenen i Thorning." 

2018-05-30 Fotogalleri  - Midtjyllands Avis med 31 fotos
Rasmus Viuff skrev: "Alt er parat til fed Grease-forestilling med Sandy og Danny i Thorning. Sandy og Danny og alle de andre er på plads til årets friluftsspil i Thorning. De spiller Grease, så brylcreneb driver af scenen." 

2018-juni-juli Silkeborg Regionale TV viste de 3 film, som de optog fra Erhvervsarrangement
Torsdag den 31. maj 2018 havde Friluftsspillet besøg af erhvervs- og foreningsfolk samt besøg af kulturminister Mette Bock, folketingspolitiker Karina Due, kulturudvalgsformand Johan Brødsgaard og flere lokale politikere.Silkeborg Regionale TV var på besøg og optog 3 film. 

Diverse opslag på Facebooksider

Anmeldelser på Friluftsspillets offentlige Facebook  - Tryk på seneste for at se de sidste nye anmeldelser.

 


Anmeldelser fra Andre steder

 Anmeldelser på Google My Business

Læserbrev fra Midtjyllands Avis.

Læserbrev fra MJA