Friluftsspil for hele familien

Annie Get Your Gun

Danmarks Hyggeligste Friluftsspil er blevet en tradition for mange familier.

Forberedelserne til næste års forestilling i Thorningegnens Friluftsspil er i fuld gang. Søndag 27. september blev der holdt info-møde for alle interesserede, hvor man både kunne høre om forestillingen og den kommende audition, men især om hvordan man kan blive en del af det store fællesskab, både på scenen og omkring scenen.

There’s no business like show business

Forestillingen i 2016 bliver en af de mest elskede Broadwayshows gennem tiderne, nemlig Irving Berlins ”Annie Get Your Gun” med sange som ”There’s No Business Like Showbusiness” og ”Hvordan Får Jeg Ram På En Mand”.

Historien bygger på den virkelige beretning om skarpskytten Annie Oakley, der får succes i Buffalo Bill’s Wild West Show, hvor hun også møder kærligheden i form af sin konkurrent Frank Butler. Selvfølgelig er der en masse besværligheder før de får hinanden, men også en masse festlig sjov med indianere, cirkus, gøgl og ikke mindst fantastisk musik.

Danmarks hyggeligste friluftsspil

Det er en sjov, romantisk og festlig forestilling for hele familien. Det er vigtigt for Friluftsspillet at lave forestillinger, der kan nydes af flere generationer. Det er efterhånden blevet en god og fast tradition for mange familier at samles med børn, forældre, bedsteforældre, tanter og onkler til en årlig udflugt til ”Danmarks hyggeligste friluftsspil” og nyde et par timers god underholdning i fredsskoven bag Thorning Forsamlingshus.

Opfrisket Broadway-klassiker

Nogle år er spillet baseret på en kendt børnebog, andre gange på musik og historier fra forældrenes eller bedsteforældrenes yngre dage. ”Annie Get Your Gun” havde første gang premiere på Broadway i 1946, hvor stykket blev opført hele 1.147 gange. Mest kendt herhjemme er nok filmen fra 1950 eller en af de mange opførelser på de danske teaterscener. Også i Thorning har vi opført musicalen tilbage i 1997.

I 1999 fik musicalen nyt liv med et opfrisket, bearbejdet manuskript og nye sange, og det er denne version vi spiller til næste år. Den nye opsætning har vundet flere store teaterpriser og har spillet med stor succes de senere år både på Broadway, i London og rundt i hele verden … og snart også i Thorning.

Alle er velkommen til audition 1/11

1. november er der audition til ”Annie Get Your Gun” på Thorning Skole, og vi har brug for mange på scenen. Derfor vil vi gerne opfordre alle, der har lyst til en sjov oplevelse, til at møde op. Det kræver ikke andet end at man kan synge rent og gennemføre et par lette dansetrin, for Friluftsspillets store styrke er vores kunstneriske ledelse med instruktør Kim Brandt, kapelmester Flemming Berg og korlederne Hanna og Aage Christensen. Sammen formår de at få det bedste ud af hele holdet på scenen, så alle synes det er sjovt at være med, uanset alder og erfaring.

Tilmelding og materiale kan findes på vores hjemmeside www.thorning.com.

Artikel af 19/9 2015 til Lokalbladet Blichfang skrevet af Kim MacKayzee