Thorning Friluftsspil afholdt første audition den 19-20/11 med mange deltagere – der er dog stadig mulighed for at komme til anden audition i Silkeborg.

Forberedelserne til sommerens musical ”All Shook Up” på friluftsscenen i Thorning er i fuld gang. Første audition blev afholdt i Mosaikken i Kjellerup, som rungede af Elvis Presleys kendte musik. Knap 40 aspiranter til forestillingen mødte op for at få en plads. 

Mange roller kan besættes, men der kan stadig bruges flere – såvel til statistroller som til lidt større både dame- og herreroller.

Instruktørdebutant, Mathilde Østergaard, glæder sig til samarbejdet med en flok skønne amatører og til at få lov at forme dem og skabe en forestilling, som alle kan være stolte af. Mathilde havde glædet sig til dagen og til at møde de mange deltagere. Begge dage blev der danset, sunget og sagt replikker fra tidlig morgen til hen på eftermiddagen, og instruktør og kapelmester skal nu til at lægge det store puslespil.

Der er planlagt en anden audition tirsdag den 29/11 fra kl. 18.30 på Den Kreative Skole i Silkeborg. Alle er velkomne – nye såvel som kendte ansigter og lokale som tilrejsende tilbydes muligheden for at blive en del af processen og sammenholdet frem mod premieren den 3. juni. Ønsker du ikke sang eller replikroller, men måske gerne vil være med som statist, så tilmeld dig via thorning.com, og skriv at du ikke ønsker at synge eller sige replikker.  

Friluftsspillet har i år lavet en Adventskonkurrence, hvor der hver uge trækkes lod om to billetter til næste års musical All Shook Up, der spiller syv gange fra 3.-11. juni 2017. 

Adventskonkurrence
Friluftsspillet har i år lavet en Adventskonkurrence, hvor der hver uge trækkes lod om to billetter til næste års musical All Shook Up, der spiller syv gange fra 3.-11. juni 2017.

 

Foto viser instruktørassistent Katrine Dahl Pedersen, instruktør Mathilde Østergaard og kapelmester Flemming Berg i Mosaikken i Kjellerup.