Tak til vore sponsorer

At det er muligt, at stable en forestilling af den kaliber, som Thorningegnens Friluftsspil præsenterer på benene, skyldes først og fremmest de mange personer, der bruger hundredevis af fritimer med alt det praktiske arbejde, der ligger forud med at bygge hele forestillingen op med scene, dekoration, kostumer, sminke, regisssører, PR o.s.v., samt de skuespillere der ligeledes gennem vinteren og foråret har brugt en stor del af deres fritid på indøvning af roller, sange og dansetrin.

Men der skal naturligvis mere til, derfor går en stor tak til privatpersoner såvel som virksomheder, der på forskellig måde hjælper til. Hvad enten det er i form af kontante bidrag, udlån af materiel, tjenesteydelser etc. Uden disse bidrag, ville det ikke være muligt at gennemføre forestillingerne.

En meget stor tak til disse fonde / virksomheder / foreninger, der støtter Thorning Friluftsspil økonomisk.
Uden deres støtte var det ikke muligt at lave så flot en opsætning af årets friluftsspil.

SilkebOrg K V 2 sort

Silkeborg Kommunes Kultur og Fritid

støtter Friluftsspillet med huslejetilskud og underskudsgaranti

Sponsorstruktur

Thorningegnens Friluftsspil har en sponsorstruktur, hvormed vi ønsker at tilgodese erhvervslivets interesse i at understøtte udviklingen af vores forestillinger.

Sponsoraterne er nødvendige for, at vores forestillinger kan kvalitetsudvikles, og for at vi kan bevare et højt aktivitetsniveau.

Thorningegnens Friluftsspil startede i sin nuværende form i 1989, og i alt er cirka 150 aktive personer involveret i hvert års produktion.

Ud over de mange frivillige aktører, både på – og hele vejen omkring scenen – er der brug for sponsorer.

Vores struktur muliggør flere former for sponsorater og modsvares af en tilsvarende synliggørelse og profilering efter nærmere aftale.

Man kan vælge mellem følgende sponsorater:

Udover vores aktive erhvervsliv støtter Silkeborg Kommune, Kultur og Fritid vores forestilling med en nærmere defineret underskudsgaranti.

Såfremt DU eller din virksomhed ønsker at blive en del af sponsorstøtten, kan yderligere oplysninger og tilmelding ske ved henvendelse til Inger-Marie Thomsen, tlf. 86880457 – mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som sponsor i Thorningegnens Friluftsspil støtter du vores opsætning, samtidig med at du får en række sponsorfordele.