fbpx

ALT FOREGÅR UDENDØRS

– NU OGSÅ KOSTUMEPRØVNING

Forleden var der kostumeprøve til årets Friluftsspil ”EMIL FRA LØNNEBERG”. Det foregik naturligvis udendørs i passende afstand. Bestyrelsen og den kreative ledelse tager ingen chancer, så Covid 19 situationen har virkelig sat gang i de kreative løsninger i Thorning Friluftspil.


Stine Hansen Skovby – Emils mor Alma.
Kostumerne blev lagt i en bunke til hver enkelt skuespiller på Forsamlingshuset overdækkede terrasse. Når de hver især havde iført sig tøjet, tog bestyrelsesmedlem og fru Petrell i stykket Bodil Lyngsøe et fotografi til efterfølgende nøje vurdering sammen med den kostumeansvarlige Ida Böhme Dybkjær. De nedskrev deres kommentarer på hvad, der skulle rettes og hvad, der manglede. Det hele blev lagt på nettet, så alle skuespillerne senere fik mulighed for at bedømme og komme med gode ideer. Vi har nok alle et blik for vores indre, om hvordan Emil, Ida, Line, Alfred og alle de andre på Katholt skal se ud. Forskellige beklædningsgenstande og rekvisitter blev efterlyst oveni købet med stort held.  


John Dybkjær – med skæg
John Dybkjær, der spiller Emils far, Anton, fik besked på, at hans flotte skæg skal barberes væk. Der må kun være overskæg tilbage. Uden at mukke accepterede han det, lovede endda, at det vil ske på en øvedag og sågar blive filmet. Ak, hvad gør man ikke for at leve sig helt ind i rollen som den iltre Anton Svensson, og leve op til forventningerne om skabe endnu en fantastisk forestilling.

Der bliver musical i børnehøjde med sus og ballade, når Emil drøner over scenen tæt fulgt af sin højtråbende far Anton: ”EEEEEEEMIL….”. Der spilles Emil fra Lønneberg på Friluftsscenen i Thorning fra 5. – 13. juni.

Tøj der er klar til de næste skuespillere

Thorning Friluftsspil

Thorning Friluftsspil er kendetegnende på flere punkter. Et godt socialt samvær vægtes højt, samtidigt med den målrettede indsats for at lave en kvalitetsforestilling.