Bliv medlem

Alle skuespillere og musikere er underlagt fuld professionel ledelse, hvilket medfører krav om medlemskab af foreningen.

For øvrige frivillige er der intet krav herom. Det er dog absolut tilrådeligt at købe medlemskort på grund af de betragtelige medlemsfordele.

Du kan blive medlem ved at udfylde formularen nederst på denne side

Kontingentsatser pr. år:

 • Personligt Medlemskab 100 kr. / år
 • Husstand medlemskab 175 kr. / år
 • Støtte medlemskab 75 kr. / år

Medlemsfordele

 1. Du er dækket af foreningens ulykkesforsikring, når du arbejder for Thorning Friluftsspil.
   
 2. Du kan GRATIS deltage i:
   
  • MEDLEMSAFTEN, som i år afholdes den 17. april. På programmet er:
   Foredrag med Malthe Broe. Malthe er bestyrelsesmedlem i Thorning Friluftsspil. Han er født i Kabul, Afghanistan, og vil fortælle sin spændende historie om flugten fra Afghanistan ganske alene og hvordan han magtede at skabe sig et liv i Danmark.
    
  • Intim koncert med vores lokale sangfugl, Louise Espersen. Louise deltog i 2008 som 17-årig i DR´s talentkonkurrence, hvor hun sang Gitte Hænning-numre. Siden har hun sunget sig ind på både DR´s og på DK4s Dansktop samt medvirket i et utal af musicals. Louise har med sin smukke stemme været med i flere opsætninger hos Thorning   Friluftsspil.
    
  • GRILLAFTEN for alle aktive efter premieren den 5. juni. Efter spisning er der FRILUFTSKONCERT med BarbAros – Danish Barbershop Chorus. Det er et stort Aarhuskor, som i 2019 deltog i den prestigefyldte kor-konkurrence ”Let The People Sing” i Barcelona. De vandt og løb med trofæet ”The Silver Rose Bowl”. Koret har et par tidligere Thorningspillere som medlemmer – og vi lover en fantastisk koncert!!

For ikke medlemmer (eller støttemedlemmer) er prisen hhv. kr. 50 for medlemsaften og kr. 75 for korarrangementet.

Udfyld og send nedenstående tilmeldingsskema og indbetal kontingentet på Friluftsspillets bankkonto eller MobilePay:

 • Reg.nr. 2380 – konto nr. 2935615527.
 • MobilePay 13 31 46

Skriv ”kontingent” i kommentarfeltet.

Når vi har registreret din indbetaling på foreningens konto, modtager du en mail som bekræftelse på, at du/I er medlem af Thorning Friluftsspil.

Bliv medlem

Angiv husstandsmedlemmer skal kun udfyldes kun ved husstandsmedlemskab

Thorning Friluftsspil

Thorning Friluftsspil er kendetegnende på flere punkter. Et godt socialt samvær vægtes højt, samtidigt med den målrettede indsats for at lave en kvalitetsforestilling.