fbpx

Emil fra Lønneberg 2021

I 2021 opfører Thorning Friluftsspil ”Emil fra Lønneberg” – Astrid Lindgrens festlige klassiker.

Karakteristisk for teaterverdenen er mottoet: ”The show must go on”. Så efter en trist 2020 sæson i Coronaens tegn med aflysning af det årlige friluftsteater, kigger bestyrelsen i Thorning Friluftsspil nu forventningsfuldt fremad til næste års skuespil: ”Emil fra Lønneberg”. Vi kender ham alle sammen – den charmerende skarnsknægt Emil med et hjerte af guld.

Der inviteres til INFO møde om stykket og om at tilmelde sig AUDITION – se annoncen andetsteds i avisen.

Alle interesserede opfordres til at komme til INFO møde for at høre instruktør Christina de Laurents spændende ideer til opsætningen af stykket og der er ingen tilmelding.

Til AUDITION er der tilmelding. Der skal bruges både voksne og børn og der er ingen aldersbegrænsning. Så har man en lille skuespiller i sig og har man lyst til at stå på de skrå brædder, skal man endelig tilmelde sig. Den professionelle kreative ledelse vil tage godt imod godt imod alle og lærer gerne fra sig. Desuden vil man hurtigt mærke det fantastiske sammenhold, som er så kendetegnende for Friluftsspillet. 

Alle løfter entusiastisk i samlet flok for at kunne præsentere endnu en seværdig forestilling.

Der bliver musical i børnehøjde med sus og ballade, når Emil drøner over scenen tæt fulgt af sin højtråbende far Anton: ”EEEEEEEMIL….”.

Der spilles på Friluftsteatret i Thorning fra 5. til 13. juni 2021.

Presseartikel 17. december 2020.

Thorning Friluftsspil

Thorning Friluftsspil er kendetegnende på flere punkter. Et godt socialt samvær vægtes højt, samtidigt med den målrettede indsats for at lave en kvalitetsforestilling.