HelpWantedVi mangler en koreograf/instruktørassistent, en rolle som kan besiddes af en eller to personer. Vi håber meget at finde den eller de helt rigtige hurtigst muligt, da vi har audition lige om lidt. 

Du ansøger ved at skrive til vores instruktør: Christina de Laurent, på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - det er også hende du skal kontakte hvis du har nogen spørgsmål. 
Herunder kan du læse lidt om, hvad det indebærer at være henholdsvis instruktørassistent og koreograf. 

Koreograf: (mindre honorar)

Som koreograf skal du have en masse gå-på mod og være klar på, at koreografere en masse danse til de forskellige sange i stykket. Du skal være kreativ, nysgerrig og klar på at differentiere og tilpasse koreografierne løbende. Du kommer til at arbejde tæt sammen med instruktør Christina de Laurent, og sammen med hende skabe den bedst mulige musical. 

Vi forventer, at du selv er en dygtig danser og har indsigt i processen med at skabe dine egne koreografier, måske du har koreograferet før eller undervist i dans. 

Vores prøver ligger fordelt over flere weekender i løbet af foråret, hvilke weekender der særligt bruges på dans aftales med Christina, derudover forventes det du kan deltage i opløbet. Du kan se vores prøveplan på vores hjemmeside https://thorning.com/emil/emil-audition

Instruktørassistent (frivilligt job) 

Vi søger en dygtig instruktørassistent som kan bistå vores instruktør Christina de Laurent. 

At være instruktørassistent er et alsidigt arbejde, med mange spændende opgaver. Det forventes, at du er udadvendt, har en god energi og et køligt overblik. Opgaverne som instruktørassistent består blandt andet i at udarbejde og ajourføre prøveplanen, deltage i prøverne, nedskrive og holde styr på arrangement, fungere som sufflør og hjælpe til med forefaldende opgaver under prøverne. 

Thorning Friluftsspil er Danmarks hyggeligste Friluftsspil. Hver sommer har vi en stor musical i vores smukke omgivelser i Thorning. I 2021 har vi Emil fra Lønneberg på plakaten, en skøn familieforestilling med mange muligheder. 

Koreograf og Instruktørassistent søges