De professionelle til Annie get your Gun i 2016

Aksel_IMG_7255 Kim Brandt, der blandt andet er kendt som skuespiller fra musicals i Herning Kongrescenter og John Mogensen-cabareten på Østergårds Hotel, har instrueret Thorning Friluftsspil siden 2007.

Kim har også spillet med i mange revyer, blandt andet i Ganløse revyen, som i 2015 vandt prisen ÅRETS REVY i Charlies Revygalla.

Han mødte Hanna og Aage Christiansenførste gang, da han medvirkede i ”Grease” i Herning i 1998. Efterfølgende har de arbejdet sammen på flere af de forestillinger i Herning Kongrescenter, hvor Hanna og Aage stod for musikken.

Følg Kim på hans facebook side. Her kan du også se hvor han har været instruktør og skuespiller igennem tiden.

Kim Brandt havde 10 års jubilæum i Thorning i 2016.

Aksel_IMG_7255 Louise Hummelgaard har været instruktørassistent i Thorning i flere år, og har også tidligere stået på scenen i Thorning.

Louise er født og opvokset i Silkeborg og har været skuespiller i flere friluftsspil i Thorning igennem tiden.
Især huskes hun fra 2009 som Ronja i Ronja Røverdatter.


Udover skuespillet har hun siden 2012 været instruktørassistent og forestillingsleder på Bølle Bob, Vi maler byen rød, Pippi og Vinden i Piletræerne i Thorning. I 2014 var hun også instruktørassistent på Sound of Music hos Vilhelmsborg Festspil.

Louise er uddannet i Medievidenskab og dramaturgi ved Århus Universitet.

Flemming_BergKapelmester Flemming Berg kommer oprindelig fra Herning, og mødte Hanna og Aage Christiansen første gang, da han gik på HF. På et tidligt tidspunkt i sin musikalske karriere spillede han sammen med Hanna i musicalen ’My fair lady’ i Herning, og mødet med Aage og Hanna skubbede til hans karrierevalg.

Flemming Berg underviser i musik på Den Kreative Skole i Silkeborg og arbejder desuden som komponist.
Flemming H. Berg, Silkeborg har været kapelmester i Thorning siden 2008.

I 2016 har Flemming skrevet musik til filmen Hundeliv.

Foto fra dentotaledekadence.dk

Det er Hanna og Aage Christensens første år i Thorning. De har gennem årene hørt meget positivt om Friluftsspillet, og har ofte tænkt på at det kunne være sjovt at deltage, da de synes, at det er spændende at arbejde med mennesker på den måde. De var derfor hurtige til at sige ja til opgaven, da de blev spurgt.

De har begge undervist i 40 år på Ikast-Brande Gymnasium, hvor de har sat 45 forestillinger, mest musicals, op. Med skolens kor har de lavet mange koncerter i Ikast og omegn. Hanna og Aage har stået for den musikalske ledelse af Herning Kongrescenters musicalopsætninger i 11 år, og lidt på skift har de været dirigenter for Hedekoret i Herning i 24 år, dog ikke mere nu.

De har ledet koret Den Totale Decadence gennem 27 år, og gør det stadigvæk. Det er et 80 mands stort blandet kor. Men dem har de lavet et hav af koncerter, nogle regulære forestillinger og cabareter.

Hver år har de siden 1995 været med til at arrangere den velkendte talentkonkurrence "Unge Sangere", Den næste løber af stabelen ved påsketid i 2015.

Aage har siddet i brugergruppen for kulturhuset "Bakkehuset", og i 2014 sidder de begge i arbejdsgruppen i KMF 336 ( Klassisk Musik Festival i 14 dage, dvs. 336 timer), der løber af stabelen fra 2. - 16. november 2014.

Læs Friluftsspillets presseartikel af 29. oktober 2014.

Scenografi - Marie, Inge og Rasmus Østerby

2016 02a 015 AGYG HilsePå Opstart IMG 8603 AU Marie, Inge og Rasmus Østerby har fremstillet scenemodellen i tæt samarbejde med instruktør Kim Brandt og scenebygger Steen Lyngsø.

Scenemodellen blev fremvist på opstartsmøde i Thorning Forsamlingshus den 23/2 2016, hvor Inge og Rasmus præsenterede scenemodellen med stensætningen rundt om. De høje træer må man tænke sig til. Rasmus fortalt kort om forløbet.

De begyndte i december 2015 med at læse manuskriptet igennem og det dannede nogle billeder i hovedet, som de så begyndte at tegne. De var i dialog med Kim og Steen flere gange, og sluttede med en scenemodel, hvor både Kim og Steen har fået de fleste af deres ønsker opfyldt.

Tryk på foto og se flere fotos og forklaringer om scenemodellen.