Den kreative ledelse Fra venstre: Hanna Christensen, Mathilde Østergaard,
Katrine Dalh Pedersen og Aage Christensen.
Flemming H. Berg mangler.

Friluftsspillet har hele tiden fokus på at fastholde og udvikle kvaliteten af forestillingerne. Ambitionerne er store for at servicere publikum på bedste vis og levere en seværdig forestilling.

Siden 2006 er kvaliteten højnet med professionel instruktør, koreograf, kapelmester og korledere, og vi modtager fine og rosende anmeldelser fra publikum og pressen.

Tryk på navnene og du finder flere oplysninger om hver person

 

Instruktør Mathilde Østergaard Mathilde er udannet i Dramaturgi og Oplevelsesøkonomi fra Aarhus Universitet.

Mathilde har et hjerte der brænder for musicals. Hun startede musical-rejsen, som en del af ensemblet i MCH Herning Kongrescenters udgave af Jesus Christ Superstar.

Senere blev hun bidt af en gal instruktør, og har fulgt Kim Harris bl.a. som instruktørassistent på Cats og Fame i MCH. I 2017 var det første gang, at Mathilde selv indtog instruktørrollen i All Shook Up i Thorning, og hun glæder sig nu til at arbejde med Grease.

Flemming_Berg

Kapelmester Flemming Berg kommer oprindelig fra Herning, og mødte Hanna og Aage Christiansen første gang, da han gik på HF. På et tidligt tidspunkt i sin musikalske karriere spillede han sammen med Hanna i musicalen ’My fair lady’ i Herning, og mødet med Aage og Hanna skubbede til hans karrierevalg. Flemming Berg underviser i musik på Den Kreative Skole i Silkeborg og arbejder desuden som komponist.

Flemming H. Berg, Silkeborg har været kapelmester i Thorning siden 2008. Flemming har lavet en del musik - hør det her på https://soundcloud.com/flemmingbergmusic . F.eks. har han i 2016 lavet en del af musikken til filmen Hundeliv.

Instruktørassistent Katrine Dahl Pedersen

Mathilde Dahl Pedersen Uddannet musiklærer.

Katrine har tidligere stået på scenen i Thorning, og går nu i gang med hendes andet år som instruktørassistent i Thorning.

Sarah Sandgaard

Sarah stammer fra Ikast, og er lærer på Silkeborg Ungdomsskole. Hun brænder for teater, spiller skuespil, sidder i bestyrelsen for Thorning Friluftsspil, og har lavet scenemodellen i de sidste to år. I år spiller Sarah Frenchy i Grease. Læs mere.

Publikum
Korledere Hanna og Aage Christiansen

Hanna og Aage Christensens begyndte som korledere i Thorning med Vinden i Piletræerne i 2015. De havde gennem årene hørt meget positivt om Friluftsspillet, og havde ofte tænkt på at det kunne være sjovt at deltage, da de synes, at det er spændende at arbejde med mennesker på den måde. De var derfor hurtige til at sige ja til opgaven, da de blev spurgt.

De er pensionerede gymnasielærere, og har begge undervist i 42 år på Ikast-Brande Gymnasium. Her de har sat mindst 46 forestillinger, mest musicals, op. Med skolens kor har de lavet mange koncerter i Ikast og omegn. Hanna og Aage har stået for den musikalske ledelse af Herning Kongrescenters musicalopsætninger i 11 år, og lidt på skift har de været dirigenter for Hedekoret i Herning i 24 år, dog ikke mere nu.

De har ledet koret Den Totale Decadence gennem mange år, og gør det stadigvæk. Det er et 80 mands stort blandet kor. Men dem har de lavet et hav af koncerter, nogle regulære forestillinger og kabareter.

Hver år har de siden 1995 været med til at arrangere den velkendte årlige talentkonkurrence "Unge Sangere"  ved påsketid i Ikast.

Aage har siddet i brugergruppen for kulturhuset "Bakkehuset", og i mange år har de begge siddet i arbejdsgruppen i KMF 336 ( Klassisk Musik Festival i 14 dage, dvs. 336 timer).

Læs Friluftsspillets presseartikel af 29. oktober 2014 eller Ikast Avis´s presseartikel af 24/1 2018.

Hanna og Aage har stået for den musikalske ledelse af Herning Kongrescenters musicalopsætninger i 11 år, og lidt på skift har de været dirigenter for Hedekoret i Herning i 24 år, dog ikke mere nu.