2014-06-07 hvc 17 Christian Have var hovedtaler ved jubilæumsreception og på scenen før premiereforestillingen på Pippi.

Han er en kendt kulturpersonlighed, med en del titler inden for det danske kunst- og kulturliv. Han er en ofte brugt debattør i medierne og over hele landet.

Desuden brænder han meget for det danske foreningsliv - og den kultur, der udspringer heraf.

Han er en meget inspirerende person, der sikkert vil sætte farve på vores premiere og reception.

Christian Have er indehaver og kreativ direktør i Have Kommunikation. Virksomheden er et af de førende kommunikationsbureauer i Europa inden for kunst, kultur, NGO´er og andre sociale organisationer,
oplevelser og de kreative erhverv. Christian Have fungerer i sit erhverv som debattør, forfatter og kultur og meningsdanner.

Christian har desuden sin egen rådgivningsvirksomhed, hvor han arbejder som rådgiver for individuelle aktører, særligt inden for den kreative og kulturelle verden. Derudover er Christian Have en benyttet foredragsholder, aktiv deltager i den offentlige debat. Han har desuden skrevet flere bøger om kommunikation, publikumsadfærd og berømmelseskulturen.

Se mere på www.christianhave.dk

Som kuriosum kan nævnes, at Christian Have som helt ung var trommeslager i Mabel, der i 1978 vandt Dansk Melodi Gran Prix med BOOM BOOM, som man måske husker.

Hør Friluftsspillets version af BOOM BOOM fra forestilling "Vi maler byen rød" i 2013 - på YoyTube