Vinden i Piletræerne Anmeldelse scenograf

Nu har jeg set forestillingen to gange, og jeg er IMPONERET over det niveau HELE arrangementet har:

VIP-Premiere Begejstret-Scenograf John-Nissen  IMG 8199 AUSelve stykket er morsomt, sødt, spændende afvekslende og flyder rigtig fint - skuespillerne er fantastiske: Alle er i spil og der er dynamik på scenen, der foregår hele tiden noget, små paralelle spil - det er rigtig godt gået!

Jeg synes også I synger rigtig godt, - solister, ensemble OG backstagekoret (og det er altså ikke nemt at få det til at fungere) - men I har også et kompetent band!

Sminkningen er FANTASTISK - simpelthen! - alle de forskellige figurer der er skabt, giver et varieret og levende indtryk - og det er med til at løfte hele forstillingen.

- og jeg er også rigtig glad for det resultat som scenebyggerne - og malerne er nået til, - det lever i høj grad op til mine oprindelige forestillinger - Tak skal I have for det alle byggere, malere og regissører!!

- at man så også føler sig rigtig velkommen når man ankommer, - det sætter prikken over I´et.: Der er venlige og hjælpsomme folk på pladsen og i boderne - det betyder måske mere end I selv tror!

Alt i alt har det være en fornøjelse at være i nærkontakt med Jer. Thorningegnens Friluftsspil er et HIT! Tak for i år, og held og lykke fremover! 

Mvh John 
Nissens Tegnestue
Svanevej 8 st.mf.
8600 Silkeborg
+45 8685 1310 / 2236 4579
www.nissenstegnestue.dk