Grand Prix festen fortsætter i Thorning

2013-05-29_foto_IMG_5326__FotoDag

Danmark er naturligt nok ramt af grand prix-feber og i Thorningegnens Friluftsspil forventes feberen at nå sit klimaks ved premieren på ” Vi maler byen Rød, the musical”. 

Måneders intens træning af dansetrin, sange og replikker, anført af instruktør Kim Brandt, sidder nu på rygmarven for de 35 skuespillere, som herefter kan koncentrere sig om at kæle for detaljerne.

Scenen og hele skoven swinger af musik og gejst når numre som ”Sku’ du spør’ fra no’en”, ”Video, video”, ”Tænder på dig”, ”Hip Hurra, det’ min fødselsdag”, ”Boom Boom”, ”Danse i Måneskin”, ”Hallo, hallo” og naturligvis titelnummeret ”Vi maler byen Rød” ruller frem.

Musicalen er fortællingen om et ægtepar, som på konens dødsleje mindes deres gymnasietid i 80’erne. Vi følger gymnasieklassen, og teenagealderens udfordringer – som sex, kæreste-problemer, usikkerhed og besværlige forældre. De unge kæmper en kamp for at realisere sig selv som individer med alle de universelle drømme, ønsker og behov. Hormonerne raser og musikken spiller. Et dramatisk og humoristisk show, spækket med de populære grand prix-melodier, flettet sammen i en historie om den vilde ungdom i 1980’erne.

Når stykket går i gang, vil ingen være i tvivl om, at tidsperioden er 80’erne – hvor blå øjenskygge var det universelle skønhedsmiddel for piger, og Don Johnson-hår var det samme som maskulin charme. Der er dømt godyl 80’er-stemning omgivet af graffiti-malede vægge.

Glæd dig til at se resultatet, når 23 af de største danske Melodi Grand Prix-hits sydes af for fuld udblæsning. Forestillingen får det til at rykke i fødder og stemmebånd.

”Vi maler byen Rød, the musical” spiller 7 gange i perioden 1. – 9. juni på Friluftsscenen i Thorning. Se annonce andetsteds i bladet.

Presseartikel af 29. maj 2013