Der er plads til flere auditiondeltagere til PIPPI-forestillingen i Thorningegnens Friluftsspil,
som afholder audition lørdag den 9. november

Presseartikel af 4/11 2013 
IMG_6124_lille

Thorningegnens Friluftsspil afholdt mandag den 28/10 2013 informationsmøde om forestillingen PIPPI. Knap 40 personer trodsede det voldsomme stormvejr, der rasede hen over Danmark, og kom for at få informationer om forestillingen Pippi og om audition til forestillingen. PIPPI er en sjov og kærlig familieforestilling med masser af fart og god musik. 

I forestillingen skal bruges både børn og voksne. Der er mange gode roller samt en del ensemblepladser. Aldersgrænsen er 12 år. Man kan tilmelde sig via www.thorning.com helt frem til dagen før audition. På hjemmesiden findes rollebeskrivelse, sangtekster, noder og replikker. Der skal bruges 25-30 medvirkende – og instruktør og bestyrelse lover, at det bliver sjovt at arbejde med denne forestilling.
 

Instruktør Kim Brandt sagde om forestillingen Pippi, at han ser frem til at opsætte denne dejlige familieforestilling. Sebastians musik og sange lever flot op til Astrid Lindgrens stærke figur, Pippi. Manuskriptet er stramt, og der er masser af action på scenen.

Kim Brandt debuterede som instruktør i Thorningegnens Friluftsspil i 2007 med netop opsætningen af forestillingen Pippi, som på det tidspunkt blev foreningens hidtil største succes. Kim Brandt glæder sig til igen at arbejde med denne forestilling, og han kunne i øvrigt glæde sig over, at flere af deltagerne fra 2007 var mødt op for at høre om forestillingen i 2014.    

Pippi bliver 25 års jubilæumsforestilling i Thorningegnens Friluftsspil. Bestyrelsen er i gang med at renovere publikumsområdet fra indgangsparti til scenekant, og alt forventes klar til premieren den 7. juni 2014.