Her kommer Pippi….

Den 19 årige Mette Fischer fra Silkeborg valgt til rollen som PIPPI i Thorningegnens Friluftsspil 2014.

AU_IMG_0487__PIPPI-Audition_2013Efter den velbesøgte audition den 8. november har instruktør Kim Brandt
og kapelmester Flemming Berg sammensat det hold af skuespillere, sangere
og dansere, som skal præsentere familieforestillingen PIPPI i juni 2014.

Forestillingen er bygget op over 16 hovedroller samt et 20 mand stort ensemble.
Der vil ses mange velkendte ansigter; men også 10 nye aktører i forestillingen.

 


14_Mette-Fischer__IMG_1959Mette Fischer, der skal spille PIPPI, er et ubeskrevet blad i relation til Thorningegnens Friluftsspil; men absolut ikke uerfaren med skuespil og teater. Hun er den fødte PIPPI med sin glade, udadvendte og humørfyldte fremtoning.

Mette glæder sig meget; men er samtidig også lidt ydmyg overfor den store udfordring, det er at være den bærende kraft i stykket. Hun vil dog helt sikkert være i gode hænder med Kim Brandts kyndige og professionelle instruktion.

 

I rollerne som Tommy og Annika vil vi se Thomas Ørkilde fra Viborg og Anna Sofie Berg fra Silkeborg. Som de to tyveknægte vil vi se de lokale Ejvind Nielsen og Karl Henry Sørensen – begge kendinge i Friluftsspillet.
Der er desuden tre gengangere fra PIPPI-forestillingen i 2007, nemlig fru Prysselius, som spilles af Bodil Lyngsøe og betjentene Kling og Klang, som spilles af Jacob W. Andersen og Carsten Fly Hedegaard.
Der vil også være gensyn med Joan Heerwagen, Cille Sommer, Kim Munksgård, Tina Elkjær, Anne Rask, Karina Døssing – Pippi i 2007, Poul Arne Danielsen med flere, som har været med på scenen gennem årene.

Scenograferne, Inge og Rasmus Østerby er i fuld gang med at konstruere scenemodellen.
Pippis omgivelser bliver efter sigende meget forskellige fra nu afdøde Tage Bjerrings i øvrigt stort anlagte scenografi fra 2007.

Alle de involverede glæder sig nu til den 27. januar, hvor man tager fat på arbejdet og prøverne frem til premieren den 7. juni 2014.