stolerækker1Den 4 juni er der premiere på årets friluftsspil i Thorning: ANNIE GET YOUR GUN. Billetsalget er gået i gang.

Formanden Inger Marie Thomsen udtaler: "Der er foreløbig pæn interesse for at købe billet. Vi håber naturligvis, at vejrguderne vil være med os i år, så der kan være både varmt og tørt i spilleperioden". Hun fortæller samtidig, at hele holdet bag ANNIE GET YOUR GUN øver flittigt og med stor entusiasme for til slut at kunne byde publikum velkommen til en rigtig Broadway klassiker for hele familien.

I år sælges udelukkende nummererede siddepladser – 615 til hver af de syv forestillinger. De sælges nu via hjemmeside og billettelefon. Hvis man ønsker at købe billetter til fordelagtig pris, kan der foruden den sædvanlige grupperabat, der opnås ved køb af billetter til min. 10 voksne, også fås rabat ved køb af en familiebillet til 2 voksne og 2 børn.

I år spilles også fredag aften, hvor der inden forestillingen afholdes en stor Wild West fest med masser af aktiviteter og ekstra sjov. Friluftsspillets folk vil denne aften få assistance af Thorning spejdergruppe, som vil være på publikumspladsen og give et nap med ved afviklingen af løjerne.

Som noget nyt – udsprunget af ideerne i Hærvejssamarbejdet – er oplevelsespakken "Picnic og friluftsspil" - en anderledes oplevelse på Hærvejen. Konceptet består foruden billetter til forestillingen af en dejlig madkurv fra restaurant Mads Doss i Thorning. Maden kan spises enten ved de hyggelige borde på publikumspladsen eller i Forsamlingshuset – helt afhængig af vejret. Desuden gives en introduktion til spillet og dagens forestilling og endelig ses opførelsen af Annie Get Your Gun.

"Annie Get Your Gun" - den virkelige historie om skarpskytten Annie Oakley, der får succes i Buffalo Bill ´s Wild West Show med masser af indianere, cirkus og gøgl samt ikke mindst festlig musik, opføres 7 gange fra d. 4. – 12. juni på Friluftsscenen i Thorning.

Presseartikel af 21. april 2016