Friluftsspil efterlyser yngre mænd til hovedroller

2015 06 14 HVC 47

 

 

 

 

 

 

 

Thorningegnens Friluftsspil opfører den nye version af Broadway musicalen ”Annie Get Your Gun” i perioden 4. – 12. juni 2016. Kabalen er ikke gået op, siger instruktør Kim Brandt efter afholdelse af 2. audition. De fleste roller er på plads, men der mangler især kandidater til to store herreroller, nemlig Frank Butler og Tommy Keeler. Begge roller kræver mænd i alderen 18-30 år, eller som ser sådan ud, og begge skal være sangstærke.

Friluftsspillet har to kandidater til hovedrollen som Annie Oakley, men mangler at finde en ”Frank Butler”,som matcher en af pigerne. Frank Butler er en rigtig stjerne, han er ret egocentreret, indbildsk og selvstændig. Men han er også damernes mand, han er varm, romantisk og en rigtig heartbreaker. Dog er han også stædig, maskulin og stolt, hvilket giver lidt forviklinger i forholdet til Annie. Tommy Keeler er halvt indianer og meget forelsket i Winnie Tate. Han erknivkaster i Buffalo Bills Wild West Show. 

Friluftsspillet efterlyser også en dreng til at spille Annie Oakleys lillebror Jake. Han er fræk med glimt i øjet, og skal gerne se ud som en på op til ca. 10 år. Endvidere kan der også bruges flere mænd i ensemblet. Her er alle typer og alle aldre meget velkomne.

Presseartikel af 3. januar 2016