Friluftsspil fik ikke ram på en mand – men prøver igen

Kathrine Paaske synger for instruktørassistent Louise Hummelgaard
Friluftsspillet har holdt 1. og 2. audition til ”Annie Get Your Gun”.

3. audition afholdes søndag den 10. januar 2016. Se nærmere på www.thorning.com.

Søndag den 1. november summede det af liv på Thorning Skole. 35 personer havde meldt sig som kandidater til skuespillerholdet 2016. Først afholdtes danseprøve i hold, hvor instruktør og koreograf, Kim Brandt, instruerede nogle lettere dansetrin. Efterfølgende en individuel sangprøve, hvor man sang en af sangene fra forestillingen (eller en selvvalgt sang) foran panelet, som bestod af instruktør, instruktørassistent og pianist. De deltagere, der søgte på større roller, fremsagde desuden nogle replikker. Deltagerne fik desuden taget mål til kostumer af lokale Laila Simonsen og Jane Madsen. Aksel Utoft var fotograf og sørgede for portrætbilleder af hver enkelt.

Der blev afholdt 2. audition søndagen efter, og Kim Brandt kunne så sætte det 28 mand store ensemble. Desværre har man ikke fundet skuespillere til de to store herreroller, der kræver yngre mænd (18-30 år). Rollerne som Frank Butler og Tommy Keeler er to gode karakterroller og kræver gode sangstemmer.

Holdet er altså, på nær de to herreroller, sat til ”Annie Get Your Gun”. Dog kan der sagtens bruges flere, og især mænd (alder underordnet), i småroller og som statister. Hvis der går nogen rundt med lyst til at stå på scenen, så kom til audition den 10. januar. Vi har et fantastisk samvær med masser af sjov og godt humør. Vi har professionelle folk i instruktørstolene, som er meget bevidste om, at de arbejder med amatørskuespillere, som deltager fordi de har lyst, og ikke af økonomiske årsager. De er også bevidste om, at amatørskuespillere skal guides og støttes, således at de kan yde optimalt, og vi kan ende med en sjov og seværdig forestilling.

Man opfordres derfor til at bakke op om friluftsspillet. Audition afholdes alene for at høre om deltagerne synger rent. Så når du møder til audition er det vigtigt, at du har forberedt en sang, som helst skal være en fra forestillingen. Hvis du ønsker at fremføre en anden sang, skal du medbringe noder til pianisten.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt:

Instruktør Kim Brandt                 21841216

Formand Inger-Marie Thomsen 40507333

Næstformand Stefan Mäkinen   20991619

Artikel til Blichfang den 27. november 2015