Den 6/12 2017 overrakte salgskoordinator Line Røntved fra Go’ons hovedkontor i Skanderborg checken på de 20.000 kr. til en glad og begejstret formand for Thorning Friluftsspil Stefan Mäkinen. Go´on juryen havde valgt Thorning Friluftsspil blandt de 3-7 bedste i deres konkurrence om titlen som Årets forening med følgende begrundelse:

”Med baggrund i ønsket om at understøtte aktiviteter, der styrker sammenhængskraften i lokalområdet og som aktiverer borgere på tværs af alle aldre, køn og etnicitet har juryen bedømt de mange spændende ansøgninger.

De 17 nominerede foreninger har hver på deres vis bidraget til at tegne et billede af den mangfoldighed, der kendetegner det danske foreningsliv. Ud over at styrke sammenhængskraften i lokalområdet har juryen i sin votering i særlig grad vægtet, hvordan den udvalgte forening formår, at aktivere borgerne, om den udfordrer de etablerede foreninger og hvor bredt den favner”

Efter prisoverrækkelsen var der kaffe, the og brunkager til de mange fremmødte i Thorning Forsamlingshus.


Salgskoordinator Line Røntved fra Go´ons hovedkontor i Skanderborg overrakte checken til en glad formand Stefan Mäkinen.

Fotograf Per Bjarne Pedersen.


Friluftsspillets formand Stefan Mäkinen og Christian Funch, der havde indstillet Friluftsspillet som Årets forening 2017 viser glade den modtagne check fra Go´on frem foran mange af de fremmødte fra Thorning Friluftsspil.

Fotograf Per Bjarne Pedersen.

Læs også: Go'on støtter Thorning Friluftsspil