”ALL SHOOK UP” er en musical spækket med Elvis Presleys mest kendte melodier. Thorning Friluftsspil glæder sig til at tage fat med opsætningen af stykket.

”Can’t Help Falling In Love” for fuld udblæsning ved informationsmøde. 

Forberedelserne til næste års forestilling i Thorning Friluftsspil er i fuld gang. Onsdag den 27. oktober blev der holdt info-møde for alle interesserede. Her kunne høres både om selve forestillingen og den kommende audition; men også om hvordan, man kan blive en del af fællesskabet på og omkring scenen.

Aftenen startede med fællessang. Den kendte Elvis-sang ”Can’t Help Falling in Love” blev sunget igennem flere gange.  Korlederne Hanna og Aage Christiansen fik alle 50 fremmødte ud på gulvet opdelt i en pige- og en drengeside og så blev der ellers sunget for fuld hals. Hermed var den gode stemning skabt og de fremmødte rystet sammen – klar til at høre bestyrelsen fortælle om foreningen og fællesskabet. Instruktør Mathilde Østergaard fortalte om forestillingen, om audition og om arbejdet frem mod premieren. Mathilde er ny instruktør i Thorning, og alle glæder sig til samarbejdet. Hanna og Aage fortalte herefter om korarbejdet og om musikken.

Efter kaffepausen og lidt flere informationer måtte alle deltagere igen op på gulvet og synge ”Love Me Tender” for fuld udblæsning og til korledernes store tilfredshed.

Alle er velkommen til audition!

19. og 20. november er der audition til ”All Shook Up” i Mosaikken i Kjellerup, og vi har brug for mange på scenen. Derfor vil vi gerne opfordre alle over 16 år, der har lyst til en sjov og spændende oplevelse, til at møde op.  Friluftsspillets kunstneriske ledelse er professionel med instruktør Mathilde Østergaard, kapelmester Flemming Berg og korlederne Hanna og Aage Christiansen. Sammen formår de at få det bedste ud af hver enkelt skuespiller og samtidig garantere for et højt humør.

Der skal bruges skuespillere i alle aldre, og der er både større roller og ensemblearbejde med sang og dans. Så kære læser: Har du lyst og interesse, så hold dig endelig ikke tilbage - mød op til audition! Tilmelding og materiale kan findes på hjemmesiden www.thorning.com.

 “Jailhouse Rock” – “It’s Now og Never” –“Teddy Bear/Hound dog” – “Love Me Tender”…

Med ca. 20 Elvis sange på repertoiret og masser af 50’er stemning bliver der virkelig noget at glæde sig til.

Handlingen foregår i en lille by i Midtvesten i 1950’ernes USA. Den charmerende fyr, Chad, kommer til byen og vender op og ned på det hele, og det kommer der en masse sjove situationer og en masse kærlighed ud af.

Forestillingen er med dansk tale, men sangene synges på originalsproget. 

Presseartikel af 28/10 2016