Presseartikel d. 27. april 2012

Bob Bob, Bølle-Bob” – nu med vrinsk 

  P4226322       P4226323

Fra venstre ses: Poul Arne Danielsen, regissør Inge Østerby,  Johan Haarup, Hanne Pehrson og Ejvind  Nielsen. Skuespillerne malede deres egen kæphest med udtryk, der passer til rollerne.

I år opsætter Thorningegnens Friluftsspil en nutidig udgave af familieforestillingen ”Bølle-Bob”. 

”Hus-instruktøren” - den meget dygtige og professionelle instruktør Kim Brandt, som Friluftsspillet har været så heldig, at engagere for 6. år i træk, har omskrevet stykket til år 2012 både når det gælder musik, kostumer, danse, sprog og scene.

Billetsalget er i gang for fuld styrke og der vises stor interesse for stykket.

 

Inden det kan præsenteres for publikum, skal der udfoldes stor kreativitet og øves mange detaljer gentagne gange. Derfor havde 45 teatertossede personer sat hinanden stævne på skolen i Thorning i sidste weekend.  Der var en leben og mangfoldig aktivitet, idet der blev øvet replikker, indstuderet dansetrin samt repeteret vanskelige passager i koreografien.

PR folkene uddelte de mange foldere og plakater – som inden længe vil kunne ses i lygtepæle og forretninger. Desuden blev der fremstillet rekvisitter – nogle endog af skuespillerne selv. De var nemlig blevet sat på den opgave at male en kæphest, der skulle udstråle lige de karakteristika, der ligger i den rolle, de hver især har på scenen.  Det blev til et utal af sjove kæpheste, da stykket har et meget spraglet persongalleri - blot for at nævne nogle karakterer:

-        roden, der måske i virkeligheden er en helt!

-        pigen, der er så sød, at hun ikke engang tør sige ”prut”!

-        Sally, der bare gerne vil have sit billede i avisen!

-       Valde, der bor på en losseplads og har underbid! 

-       Lasse og Eva, der næsten ikke engang tør smile til hinanden! 

”Bølle Bob” spilles på Friluftsscenen i Thorning i perioden d. 2. – 10. juni.  Yderligere oplysninger på www.thorning.com