Ronja og BirkThorning Friluftsspil har valgt musicalen Ronja Røverdatter som årets forestilling i 2019. 30 dygtige børn og voksne under vejledning af professionel kreativ ledelse samt et veloplagt live-orkester sørger for en uforglemmelig oplevelse for hele familien på Friluftsscenen i Thorning. Et gavekort til en af de syv Ronja-forestillinger fra 1. – 9. juni 2019 vil helt sikkert falde i god jord hos dem, man er på gaver med – en SUPER DUPER JULEGAVEIDE. Billetsalget til Ronja er nemlig allerede startet.

Vi elsker vel alle fortællingen om røverdatteren Ronja, som bor i Mattisborgen dybt inde i de svenske skove sammen med sine forældre og hele røverflokken? Omgivet af skovvæsener som rumpenisser, heksefugle, grådværge og ”de underjordiske”. Astrid Lindgrens fængslende historie tilsat Sebastians dejlige musik har resulteret i en af vor tids største familiemusicals. En klassiker, der skal ses.

Musicalen starter med et tordenskrald. Lynet slår ned, og Ronja bliver født. Historien springer 12 år frem, hvor Ronja for alvor er gammel nok til at lære om livets farer. Hun møder den jævnaldrende Birk fra den rivaliserende Borka-røverflok. De to bliver hjertevenner på trods af røverfædrenes modstand. Og Ronja og Birk skal så meget igennem, inden vi får den lykkelige slutning.

 Historien om Ronja Røverdatter folder sig ud som en fortælling, der rummer et stort spekter af følelser. Den er dramatisk, sørgelig, rørende, morsom, uhyggelig og spændende.

 Vi ses til Danmarks Hyggeligste Friluftsspil !

Gavekort

 KØB GAVEKORT