20191003 1 TF InfoAften Askepop IMG 2825 AU

Thorning Friluftsspil opfører musicalen Askepop i perioden 6. – 14. juni 2020.

Forberedelserne er allerede i fuld gang. Lige nu er det ”stjerneholdet”, der skal sættes. Derfor holdes audition d. 27. oktober, 2. og 3. november. I musicalen er der mange spændende roller med skuespil, sang og dans for alle aldersgrupper.

Så er du fyldt 16 år senest juni 2020 og har lyst til at vise dine talenter hører Thorning Friluftsspil gerne fra dig – se annoncen andetsteds i avisen eller på foreningens hjemmeside thorning.com.

Musicalkomedien ”Askepop” er en dansk teatermusical fra 2002 og ”Askepop – the Movie” er en dansk musicalfilm fra 2003 - begge med Sofie Lassen-Kahlke i hovedrollen. Ved urpremieren i Glassalen i Tivoli spilledes for fulde huse.

Thorning Friluftsspil ser frem til at gøre det samme på Friluftsscenen i Thorning – ”Danmarks hyggeligste Friluftsspil”.

Den kreative ledelse er på plads, da instruktør Christina de Laurent, kapelmester Flemming Berg og de to korledere Hanna og Aage Christiansen alle har sagt ja og melder sig klar til den nye spændende udfordring med at sætte ”Askepop” op. Den dejlige og ørehængende musik, der er skrevet af bl.a. Michael Hardinger og Jørgen Thorup trækker tydelige spor til Shu-bi-du-a’s storhedstid.

 

Pressemeddelsse #1. 14. oktober 2019.
Thorning Friluftsspil