Ronja Røverdatter opføres syv gange i perioden 1. – 9. juni 2019 Friluftsscenen i Thorning

Ronja Info Karusel 4

Tilmelding til audition her

Audition

Audition afholdes på Thorning Skole, Møllevej 7, Thorning, 8620 Kjellerup:

Søndag den 18. november kl. 10-17

Vi skal desuden bruge en håndfuld "rumpenisser" i alderen 6-12 år.
Der afholdes fælles audition for denne aldersgruppe søndag den 18. november kl. 10-12.00.

Læs info om hvordan audition foregår længere nede på siden.

Informationsmøde

50 interesserede mødte op til Thorning Friluftspils infomøde den 31. oktober 2018. Næstformand Cille Sommer fortalte lidt om foreningen, der har 30-års jubilæum i 2019. I friluftsspillet værnes om sammenhold med plads til forskellighed for alle 160 frivillige, der enten er på scenen eller som hjælper på de mange praktiske funktioner. Foreningen bryster sig af og værner om at være Danmarks Hyggeligste Friluftsspil. For at forstærke fællesskabsfølelsen og den muntre stemning holdes der midtvejsfest, premieregrill, afslutningsfest samt videoaften med årets skuespil.

Instruktør Christina de Laurent fortalte om den fantastiske fortælling med Ronja, Birk og to røverbander bundet sammen af Sebastians sjove og spændende sange. Læs mere HER. 

Tilmelding

Vi søger skuespillere, sangere og dansere fra 12 år og opefter. (Du skal være fyldt 12 år senest på premieredatoen)

Vi skal desuden bruge en håndfuld "rumpenisser" i alderen 6-12 år. Der afholdes fælles audition for denne aldersgruppe søndag den 18. november kl. 10-12.00. Læs mere nedenfor.

Har du lyst til at prøve kræfter med musical-genren, så skynd dig at sende en ansøgning.

Tilmelder du dig først dagen før, så ring eller send en mail til kontaktpersonerne, da det så ikke længere er muligt at tilmelde sig online.

Tilmelding til audition her

Kontaktpersoner:
  • Næstformand: Cille Insa Sommer
    61 31 70 41
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

  • Instruktør: Christina De Laurent
    28 56 96 31
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Hvem søger vi

Der bliver mange aktører på scenen. Blandt andet Ronja, Birk og to røverbander, Skalleper samt en hob grå-dværge, heksefugle og små rumpenisser med en rumpenissemor. 

Du klikker på linket ud for den ønskede rolle og downloader det relevante materiale. Til nogle af rollerne kan du gå til audition med flere sange - Det kræves ikke at du synger alle sangene men du må gerne synge uddrag af flere.

Ønsker du alene at være en del af ensemblet, så skal du synge en sang, men ikke fremføre nogen replik.

Børn under 12 år skal ikke forberede sig.

Download monologer/dialoger og sange her

Prøveplan

Det er vigtigt at du kan komme til alle forestillingerne, og vil prioritere prøverne. Kor øves mandag aften, mens skuespil mest øves i week-ender. Der udfærdiges løbende detaljerede prøveplaner, hvor alle måske ikke behøver komme hver gang. Det skulle gerne undgå spildtid for den enkelte.

Forestillingen

Hvem kender ikke Astrid Lindgrens elskede fortælling om røverdatteren Ronja og hendes ven, Birk? Når denne fortælling tilsættes Sebastians fantastiske musik, så har vi en af vores mest populære familie-musicals.

Lidt om handlingen:

Ronja bor med sine forældre og alle røverne på Mattisborgen og færdes hjemmevant i naturen blandt vilde heste, grådværge, rumpenisser og heksefugle. Da Borka og hans røverbande flytter ind på borgen, får Ronja pludselig en jævnaldrende at prøve kræfter med. Med Birk oplever Ronja det eventyrlige i at have en ven - og sammen søger de udfordringer i den vilde og uforudsigelige natur.

Thorning Friluftsspil AuditionKom i god tid. Vi sørger for en hyggelig stemning ligesom der vil være mulighed for stemmeopvarmning, hvis du ønsker det. 

Når du møder vil der ske følgende:

* Du bliver skrevet op med navn og kontaktoplysninger.

* Der bliver taget to fotos af dig (portræt og hel figur) til brug for instruktørens videre arbejde.

* Du kommer ind til en danseprøve sammen med andre deltagere. Der indøves lette dansetrin.

* Du kommer alene ind til instruktørpanelet, hvor du synger en sang og fremsiger nogle replikker. Du får hjælp af en anden person, der fremsiger modreplikkerne.

Du finder noder, sangtekster og replikker under hver rolle på rollelisten.
Ønsker du en større rolle må du gerne lære replikken udenad, så du får mulighed for at agere mere frit.

Ønsker du en ensemblerolle skal du kun synge en sang og ikke fremsige replikker. Fortæl fra starten, at du ønsker en ensemblerolle.

Du må gerne kunne sangtekst og dialog udenad, men det er ikke et krav. Tag blot teksten med.

Hvis du ikke har mulighed for at lære den valgte sang sang, er du velkommen til at synge max. to vers af en selvvalgt sang. HUSK at medbringe noder til pianisten. Sangen skal gerne være i samme stilart, og må meget gerne vise dit stemmepotentiale – dramatisk og/eller sangteknisk.

"Rumpenissebørn" skal ikke forberede sig. De kommer ind samlet og leger/taler med vores instruktør.

Du kan forvente svar, så snart hele holdet er sat, så det afhænger af, om der skal arrangeres flere auditions. Vi håber, at kunne give besked senest til nytår. 

Vil du hjælpe os?

Ronja Audition Plakat 18 11 2018 WebDel gerne info og audition datoerne ud til alle dine venner, naboer, kolleger osv.

Har du lyst til at hjælpe med at hænge audition- og infoplakaterne op på f.eks. skoler, i en butik, hos frisøren, lægen, tandlægen osv. så kontakt gerne PR-gruppen ved Inger-Marie Thomsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   

Dovnload Plakat

Kreativ ledelse

Instruktør Christina De Laurent

Koreograf og instruktørassistent Sofie Birk Kramer

Kapelmester Flemming Berg

Korledere Hanna og Aage Christiansen

Transport til Thorning

Thorning Skole, Møllevej 14, 8620 Kjellerup. Skolen ligger midt i Thorning by – drej ad Møllevej ved Spar købmanden. Vi sørger for skilte til audition.

Kommer du i bil fra Spar Købmanden og kører op ad Møllevej ligger skolen på venstre hånd og P-pladsen på højre hånd.

Det er vanskeligt at rejse til Thorning med offentlig transport, hvorfor vi vil forsøge at hjælpe med at arrangere samkørsel med andre skuespillere, hvis ikke du selv kører i bil.

Skolebus Rute 801 og 802 Kjellerup-Thorning - stå af ved skolen.
På skolefridage betjenes ruten med teletaxa 801 - Tlf: 87 40 83 00 bestilles senest en time før. Tlf. er åben 7-20.

Bus Rute 717 eller 926X Viborg-Vejle - stå af ved Thorning Landevej. Gå ½ km ind i byen og drej til højre ad Møllevej ved Spar Købmanden.

Tag bus mellem Viborg-Vejle til Thorning Landevej. Gå ½ km ind i byen og drej til højre ad Møllevej ved Spar Købmanden.

Tog til Engesvang eller Viborg  - videre til Thorning med bus, hvis muligt.

Lidt om Friluftsspillet

Hvert år i juni opsætter Thorning Friluftsspil en musical på den smukke udendørs scene midt i Thorning, som ligger i Silkeborg Kommune.  

Forestillingen "Ronja Røverdatter" er vores 30 års jubilæums forestilling. 585 siddepladser pr. forestilling.

Vi er en velfungerende forening med kompetente funktionsledere, som sørger for optimale forhold for både skuespillere og publikum. Hvert år er der ca. 160 frivillige på og omkring scenen.

Vi er ”Danmarks hyggeligste friluftsspil”, og gør meget ud af at servicere såvel de aktive, som vores publikum. Vi vægter det sociale samvær højt. 

Thorning Friluftsspil grease 2018

 

Friluftsspillet kan tilbyde

Instruktør, koreograf, kapelmester og korledere er alle professionelle. De professionelle ledere er en garanti for et målrettet forløb, hvor der tages hånd om hver enkelt i ensemblet, samtidig med at det professionelle overskud giver plads til masser af sjov og hygge.

Som skuespiller får du kompetent støtte af instruktør Christina De Laurent, koreograf Sofie Birk Kramer, kapelmester Flemming Berg og korlederne Hanna og Aage Christiansen.

Desuden står en lang række af frivillige klar til at hjælpe med kostumer, sminke, mikrofoner osv.

Der er gode udfordringer til alle, hvad enten man går efter en af de store roller eller har lyst til at prøve musical med en ensemble-rolle.

Det vigtigste er, at man kan synge, lære et par dansetrin og ellers er frisk til at give den fuld gas på en stor scene. Alle bliver en del af vores fantastiske fællesskab.

Du er altid velkommen til at synes godt om os på FACEBOOK og på INSTAGRAM.

Vi glæder os til at se dig.

Print Plakat
 Plakat på vej.