Torsdag den 30. maj 2019 kl. 14 i Thorning Forsamlingshus, Blichersvej 35, 8620 Kjellerup.

Gæstetalere:

Justitsminister Søren Pape (med risiko for frafald på grund af valg)

&

Torben Bohnhardt fra HeadON.dk

Tilmelding senest 21. maj 2019 her - NY Frist til mandag 27. maj

Gratis deltagelse - Max 2 personer fra samme virksomhed.

Dagens Program

13.30 Dørene åbner – kom i god tid

14.00 Velkomst samt information om Friluftsspil og lokalt erhvervsliv – Stefan Mäkinen

14.10 Netværksmøde over kaffen – stående, så det er nemt at cirkulere

14.50 Rundvisning i Friluftsspillets faciliteter

15.15 Torben Bohnhardt fra HeadON.dk om mobning og venskaber

16.00 Justitsminister Søren Pape (med risiko for frafald på grund af valg)

16.30 ”Vild”svin og Thorning-øl ved Friluftsscenen.

17.30 Musicalen Ronja Røverdatter – forpremiere

Folketingspolitiker Karina Due deltager i hele mødet.

Hvad får du?

Du får mulighed for at skabe nye netværksrelationer, hvilket flere har haft glæde af de foregående år.

Derudover får du et inspirerende oplæg fra en kendt erhvervsmand og en prominent person, lækker mad og drikke og en oplevelse med musicalen ”Ronja Røverdatter”, når Thorning Friluftsspil igen åbner dørene til en inspirerende eftermiddag og aften.

Hvorfor gør vi det?

PublikumFriluftsspillet ønsker at sætte fokus på Friluftsspillet og Blicheregnen samt at skabe flere netværksrelationer mellem erhvervslivet, os og lokalsamfundet - Gerne i form af økonomisk støtte. Eventuelt sponsorat eller køb af billetter.

Vi mener, at vi har noget at vise frem - både erhvervsmæssigt og kulturelt. Thorning har en masse borgere, som gør en kæmpeindsats for, at byen fortsat skal være attraktiv. Byen ligger på Hærvejen, hvilket giver forskellige udviklingsmuligheder.

Vi ønsker fortsat at kunne tiltrække unge familier til egnen, således, at vi kan bevare vores folkeskole til og med 9. klasse, børnehave og adskillige dagplejepladser. Vi har en stor idrætshal med motionscenter, og forhåbentligt udvides med hal nr. to indenfor få år. Vi har en progressiv SPAR-købmand, et stort erhvervscenter og et erhvervsområde med bl.a. en stærkt ekspanderende pepperonifabrik, Restaurant ”Mads Doss”, en engageret spejdertrop, kirke med en proaktiv præst, et velbesøgt Hærvejsherberg, Blichfang - et fælles foreningsblad for 29 lokale foreninger, Thorning Idrætsforening / HT-87, Museum Silkeborg – Blicheregnen og i øvrigt et særdeles aktivt foreningsliv.

Praktisk information

HUSK dit visitkort. Vi udleverer konferenceskilt.

Der bliver taget billeder til forskellige medier. Hvis du ikke ønsker at være en del af det, bedes du sige til på selve dagen. Vi har inviteret pressen til at deltage.

Parkering ved Thorninghallen - lige overfor forsamlingshuset og friluftsspillet. 

Søg efter Blichersvej 35, 8620 Kjellerup, hvis du anvender GPS.  

Hvem er vi?

Thorning Friluftsspil er Danmarks hyggeligste Friluftsspil med plads til 585 publikummer ved hver af de årlige syv forestillinger. Friluftsscenen ligger i Fredskoven bag Forsamlingshuset i Thorning – en landsby med ca. 1000 indbyggere. Byen ligger i Jylland midt imellem Randers, Silkeborg, Herning og Viborg i den nordlige ende af Silkeborg Kommune.

160-180 frivillige er involveret i teaterproduktionens mange funktioner - så som skuespillere, dansere, sangere, musikere, scenebyggere, kostumesyersker, sminkører, teknikere, PR-folk, billetsælgere, kiosksælgere samt naturligvis bestyrelse.

Vi har hele tiden fokus på at fastholde og udvikle kvaliteten af forestillingerne. Ambitionerne er store for at servicere publikum på bedste vis og levere en seværdig forestilling. Siden 2006 er kvaliteten højnet med professionel instruktør, koreograf, kapelmester og korledere, og vi modtager fine og rosende anmeldelser fra publikum og pressen.

Venskab gør stærk

Indbydelse til Venner gør StrækArrangementet er en del af en temauge i uge 22 under mottoet ”Venskab Gør Stærk”. Sytten lokale foreninger på Blicheregnen, de lokale institutioner og erhvervsdrivende, Thorning Kirke og Silkeborg Museum -Blicheregnen har budt ind med forskellige arrangementer, som omhandler og bakker op om temaet "Venskab Gør Stærk". Foreningerne ønsker at sende et positivt budskab af vigtigheden omkring at holde sammen, at fungere i fællesskab, at hjælpe hinanden og at der skal være plads til alle, selvom vi gennem vores opvækst kommer med forskellige vilkår.

Vi lægger vægt på at skabe dage, hvor alle - unge som ældre på Blicheregnen - bliver inspireret, motiveret og opmuntret til at gribe muligheder og igennem fælles aktiv deltagelse være med til at skabe nye berigende venskaber på tværs af forskellige sociale skel. Børn og unge får viden, så de i deres holdning og adfærd kan vise, at det er i orden at være anderledes, at der skal være plads til forskelligheder og at man på denne måde kommer en mobbekultur til livs.

Temaugen slutter den 30. maj med Thorning Friluftsspils forpremiere på Astrids Lindgrens "Ronja Røverdatter” med musik af Sebastian. Alle Thorning skoles klasser og virksomheder fra Erhvervstræf er inviteret til at overvære stykket.

 

De bakker op om projektet

BSV, Thorningspejdere, Thorning Forsamlingshus, Thorning Bryghus, Mads Doss, Spar Købmand, Thorninghallen.