2Roever RonjaNej, det er ikke Politiets opslag, men derimod Thorning Friluftsspils.

I perioden 1. – 10. juni 2019 opføres Ronja Røverdatter på friluftsscenen i Thorning. Rollelisten er næsten komplet med gode bud på skuespillere. Desværre mangler der fortsat nogle mænd, der kan se sig selv stå på scenen som røver.

Røverrollerne er i forskellig sværhedsgrad med dans, få eller mange replikker samt lidt eller meget karakterarbejde. Niveauet kan man aftale med instruktøren Christina de Laurent. Desuden mangler den store rolle som røverhøvdingen Borka at blive besat.

Et er sikkert, hvis man melder sig. Man vil opleve det gode og sjove sammenhold, som er så kendetegnende for Thorning Friluftsspil.

Thorning friluftsspilRoeverne i ronja RoeverdatterThorning Friluftsspil er en amatørteaterforening med professionelle instruktør, kapelmester og korledere. Der bliver taget hånd om hver enkelt på scenen, så man udvikler sig til at kunne yde sit bedste.

Interesserede kommende røvere bedes kontakte:

næstformand Cille Sommer: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller
instruktør Christina de Laurent: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.