RonjaPublikumEfter en forrygende opsætning af Ronja Røverdatter, som i den grad faldt i det 3800 store publikums smag med flotte anmeldelser og kommentarer i aviser, på sociale medier og ved almindelig snak face to face, vil Thorning Friluftsspil hermed sige TAK til alle – både publikum, vore sponsorer og alle de involverede i stykket - hvad enten det var på, bag scenen eller i alle de mange praktiske funktioner.

Mange tusind TAK til alle jer sponsorer, der enten gav direkte pengebeløb, indgik sponsorater, tegnede annoncer eller stillede materiel til rådighed ganske gratis – uden jeres hjælp var det ikke muligt at sætte en så stor og flot forestilling op.

1.000 – 1.000 TAK til alle jer aktive for jeres store engagement ved dette års produktion. Uden jeres ildhu, flid og præcision var det ikke muligt at skabe en forestilling af så høj kvalitet og samtidig bevare den specielle Thorning-ånd, hvor man støtter og hjælper hinanden, mens man løfter i flok med højt humør.

Vi håber, I har lyst til at bakke op ved næste års spil ”ASKEPOP” og ser igen frem til et godt og frugtbart samarbejde med jer alle.

”Askepop” spiller fra 6. – 14. juni 2020.

Den kreative ledelse er på plads, da instruktør Christina de Laurent, kapelmester Flemming Berg og de to korledere Hanna og Aage Christiansen alle har sagt ja og melder sig klar til den nye spændende udfordring med at sætte ”Askepop” op.

Musicalkomedien ”Askepop” er en dansk teatermusical fra 2002 og ”Askepop – the Movie” er en dansk musicalfilm fra 2003 - begge med Sofie Lassen-Kahlke i hovedrollen.  Ved urpremieren i Glassalen i Tivoli spilledes for fulde huse. Vi ser frem til at gøre det samme på Friluftsscenen i Thorning – ”Danmarks hyggeligste Friluftsspil”.

Ronja Kioskomraade

Har du lyst til at give et NAP med?

Friluftsspillet har hvert år 160-180 frivillige, der deltager i de mange forskellige funktioner ved teateropsætningen. Har du lyst at være med, så kan du altid tilmelde dig på www.thorning.com/foreningen/funktionsgrupper

I PR-gruppen mangler vi flere hænder til uddeling af brochurer og flyers. Vi sætter brochurer i ruderne på parkerede biler, når ”Køerne danser” (ØKO-køerne sættes på græs) og ved BSV-hjemmekampe. Desuden udleverer vi flyers ved Open by Night i Silkeborg og Viborg - og gerne i andre byer. Har du lyst til at hjælpe - så kontakt Inger-Marie Thomsen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 40 50 73 33.

 

Ronja indgang