fbpx

Så skal Emil findes

Thorning Friluftsspil har de sidste par lørdage afholdt audition for at finde de personer, der vil passe bedst i rollerne til næste års skuespil ”Emil fra Lønneberg”. 50 forventningsfulde børn og voksne har skullet vise deres evner udi replikker, sang og dans. ”Der har været rigtig mange gode talenter at vælge i mellem”, siger instruktør Christina de Laurent. Sammen med koreograf Sarah Rasmussen og kapelmester Flemming Berg har hun nydt at se talenterne udfolde sig. ”Det var en ren fornøjelse”.

I år havde hun desuden hjælp af sin praktikelev Signe Damsgaard fra 9 kl på Lind skole – en noget anderledes praktik end hvad de fleste prøver. Signe hjalp som stikordsgiver. Da hun siden 7 års alderen har stået på scene i forskellige sammenhænge, synes hun ikke det var spor svært at skulle agere og lægge betoninger de rigtige steder. Hun blev faktisk så begejstret, at hun fluks meldte sig til audition. Så lige nu går hun sammen med alle de øvrige skuespillere in spe og venter på svar. Den kreative ledelse vil give besked, så snart det endelige hold er sat.

Der bliver musical i børnehøjde med sus og ballade, når Emil drøner over scenen tæt fulgt af sin højtråbende far Anton. “EEEEEEEmil……”. Der spilles på Friluftsteatret i Thorning fra 5. til 13. juni 2021.

Pressemeddelelse 18. nov. 2020.

Thorning Friluftsspil

Thorning Friluftsspil er kendetegnende på flere punkter. Et godt socialt samvær vægtes højt, samtidigt med den målrettede indsats for at lave en kvalitetsforestilling.