fbpx

Teknik

LYD: Der stilles store krav til lyden til en udendørs forestilling. En uge før premiere ”designes” lyden til den pågældende forestilling. Hver skuespiller får deres egen mikrofon, og der trækkes ledninger og laves lydprøve. Der er lydfolk til stede ved hver forestilling i en vagtordning.

LYS: Lyssætningen er med til at skabe rammerne om forestillingen. Det skaber stemninger og er med til at fortælle den rigtige historie.  Lys- og lydfolk arbejder tæt sammen om at trække ledninge, sætter spots op og fokusere dem på de rette positioner en uge inden premiere. Der er en lysmester til stede ved hver forestilling – evt. i en vagtordning.

Lyd- og Lysfolk har gode forhold i ”teatret” lige som der er god og sikker opbevaring af udstyret i hele perioden.

EL: Der skal trækkes mange meter kabel forud for hver forestilling. Der bruges el til lyd, lys og instrumenter på scene og i musikhus. Backstage i omklædningshuse, sminkevogn, toilet. Og i salgsboder og billetkontor.

Thorning Friluftsspil

Thorning Friluftsspil er kendetegnende på flere punkter. Et godt socialt samvær vægtes højt, samtidigt med den målrettede indsats for at lave en kvalitetsforestilling.