fbpx

Bruger

Thorning Friluftsspil er et amatørteater etableret i 1989. Vi er ”Danmarks Hyggeligste Friluftsspil” med plads til 585 publikummer ved hver af de syv forestillinger i begyndelsen af juni måned hvert år. Vær sikker på en plads, og køb billet i god tid. – www.thorning.com.

Friluftsscenen ligger i Thorning by med ca. 1000 indbyggere. Byen ligger midt i Jylland mellem Randers, Viborg, Silkeborg og Herning. Publikumsarealet fra indgangsparti til scenekant er omkranset af store gamle egetræer, der skaber en intim atmosfære og en hyggelig udendørs teatersal. 

160-180 glade frivillige er involveret i teaterproduktionens mange funktioner som bestyrelse, skuespillere, dansere, sangere, musikere, scenebyggere, malere, kostumesyersker, sminkører, el-, lyd- og lysteknikere, PR, billetsælgere og endnu flere.

Vi har hele tiden fokus på at fastholde og udvikle kvaliteten af forestillingerne, og ambitionerne er store for at levere en høj kvalitet. Siden 2006 er kvaliteten højnet med professionel instruktør, koreograf, kapelmester og korleder, og vi modtager fine anmeldelser fra publikum.

Det er efterhånden blevet en god og fast tradition for mange familier at samles med børn, børnebørn, forældre, bedsteforældre, tanter og onkler, ansatte eller venner til en årlig udflugt til ”Danmarks hyggeligste Friluftsspil” og nyde et par timers god underholdning i fredskoven bag Thorning Forsamlingshus.