fbpx

Vinderen af TRÆMÆND snittekonkurrencen fundet

Eleverne i 4. klasse på Friskolen Klippen i Voel er blevet de glade vindere af billetter til forpremieren på ”Emil fra Lønneberg” på Friluftsscenen i Thorning samt en stor is i pausen. De har hver især lavet deres helt egen version af de legendariske træmænd. Træet er de udtyndede grene fra et stort æbletræ i haven hos en af eleverne.  Børnene er gået særdeles seriøst til den lidt vanskelige opgave med at skulle håndtere en skarp snittekniv, en mejsel og en sav. Ikke så underligt, at der undervejs har været brug for et par plastre.

Snitteriet er helt Corona-rigtigt forgået udendørs i et telt. Alle elever er synligt stolte – og det med god grund – af deres finurlige små kunstværker. Lærerne Camilla og Ruben har uden tvivl tilskyndet og bakket flot op i processen. Alle de herlige og sjove træmænd vil nu indgå som rekvisitter i værkstedet på scenen og bidrager til den rette ”Emilstemning”.

Alle Silkeborg Kommunes 4. og 5. klasser og deres lærere i ”Håndværk og Design” var inviteret til at deltage i en SNITTEKONKURRENCE om at lave deres versioner af de legendariske træmænd.Unægtelig en konkurrence, der blev noget anderledes end planlagt. Corona-restriktioner såsom lukning af skoler, delvis hjemsendelse af bl. a.  5. årgang og ændring af sædvanlige skemaer resulterede i, at flere tilmeldte klasser meldte fra i sidste øjeblik.

Der bliver musical i børnehøjde med sus og ballade, når Emil drøner over scenen tæt fulgt af sin højtråbende far Anton: ”EEEEEEEMIL….”. Der spilles på Friluftsteatret i Thorning fra 5. til 13. juni

Thorning Friluftsspil

Thorning Friluftsspil er kendetegnende på flere punkter. Et godt socialt samvær vægtes højt, samtidigt med den målrettede indsats for at lave en kvalitetsforestilling.